Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Astazi, incalzire

In tara. Vreme in incalzire usoara. Noaptea in regiunile nord-vestice conditii de ploi slabe. Maxime: 6...14¼C; minime: -5...5¼C. Izolat ceata si conditii de bruma. Presiunea atmosferica, usor variabila. Zapada la munte. Predeal - 64 ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
In tara. Vreme in incalzire usoara. Noaptea in regiunile nord-vestice conditii de ploi slabe. Maxime: 6...14¼C; minime: -5...5¼C. Izolat ceata si conditii de bruma. Presiunea atmosferica, usor variabila.

Zapada la munte. Predeal - 64 cm, Semenic - 169 cm, Stana de Vale - 115 cm, Vladeasa - 28 cm, Paltinis - 87 cm, Iezer - 112 cm, Sinaia 1500 - 110 cm, Cuntu - 167 cm, Vf. Omu - 125 cm, Cuntu - 167 cm, Vf. Omu - 125 cm, Ceahlau Toaca - 105 cm, Parang - 68 cm, Lacauti - 190 cm, Vf. Cristianu Mare - 131 cm.

Maine, 18¼C si cateva ploi noaptea

In tara. Vreme in continua incalzire. In cursul noptii in nord, centru si la munte, pe arii restranse ploi. Maxime: 8...18¼C; minime: 0...8¼C. Izolat ceata. Presiunea, usor variabila.

Comentariul specialistului

Patrunderea unui aer mai cald dinspre sudul continentului va determina incalzirea vremii, iar temperatura aerului va avea valori ce se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data (maine temperaturi maxime cuprinse intre 8 si 18¼C). Campul de presiune anticiclonic va tine departe de tara noastra sistemele frontale principale si ca urmare doar periferii ale acestora vor putea determina, in aceasta noapte si maine, ploi slabe si pe arii restranse in nordul si centrul tarii.

In Europa, cativa fulgi prin tarile nordice

In cea mai mare parte a Europei vremea se va incalzi. Va ploua in Arhipelagul Britanic, Danemarca, Tarile de Jos, Franta, Germania, Elvetia, pe arii mai restranse in Polonia, Italia si Grecia si izolat in Turcia, iar in tarile nordice vor mai fi conditii de lapovita si de ninsoare.

Citește totul despre:

Comentarii