Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meleşcanu reiterează importanţa pe care România o acordă Parteneriatului Strategic cu SUA

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, l-a primit miercuri pe adjunctul asistentului secretarului de stat al SUA pentru Europa Centrală, Matthew Boyse, context în care a salutat intensificarea dialogului bilateral la nivel politic.

Share

Rl online 0 comentarii

18.04.2019 - 12:12

Potrivit unui comunicat al MAE transmis joi de Agerpres, Meleşcanu a subliniat necesitatea continuării măsurilor de consolidare a Flancului Estic al NATO, conform deciziilor adoptate la nivel NATO, cel mai recent cu ocazia reuniunii ministeriale de la Washington de la începutul acestei luni.

Şeful diplomaţiei române a evidenţiat rolul activ al ţării noastre în întărirea parteneriatului transatlantic dintre Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii, precum şi în consolidarea iniţiativelor regionale, precum Iniţiativa celor Trei Mări, care vizează întărirea coeziunii şi securităţii energetice.

Comentarii