Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meleșcanu, la întâlnirea cu ambasadorul SUA

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, s-a întâlnit cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Share

Rl online 0 comentarii

10.01.2020 - 13:22

Meleșcanu i-a transmis oficialului american că "Parlamentul României este în măsură să contribuie efectiv la consolidarea unui cadru legislativ care să asigure, în continuare, stabilitatea şi predictibilitatea mediului de afaceri", potrivit paginii de Facebook a lui Teodor Meleşcanu.

"În cadrul discuţiilor, am evidenţiat rolul diplomaţiei parlamentare în dezvoltarea dialogului politic bilateral pe mai multe paliere de interes, precum şi în întărirea cunoaşterii reciproce şi identificarea de noi proiecte de cooperare", arată Meleşcanu.

Adrian Zuckerman şi-a preluat mandatul de ambasador al SUA la Bucureşti la jumătatea lunii decembrie 2019.

Comentarii