Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Media obținută de fiica ministrului Educației la Bacalaureat

Emoții mari astăzi pentru Teodora Popa, fiica lui Valentin Popa, actualul ministru al Educației. Tânăra absolventă de clasa a 12-a și-a aflat astăzi rezultatele la Bacalaureat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.07.2018 - 12:23

Teodora Popa, fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, a obținut media 9,26 la examenul de Bacalaureat, conform rezultatelor publicate miercuri.

Ea a absolvit Colegiul Naţional ”Ştefan cel Mare” din Suceava, secția Științe ale Naturii, conform rezultatelor publicate pe bacalaureat.edu.ro.

La Limba şi literatura română, Teodora Popa a obţinut nota finală 8.85, la Matematică a obținut nota 9.55, iar la proba scrisă de Chimie a obţinut 9.4, rezultatul final obţinut de fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, fiind 9.26.

În județul Suceava, după publicarea rezultatelor examenului de Bacalaureat 2018un singur elev a obținut media 10. Cifra ar putea crește însă după contestații. 

Comentarii