Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi reprezentanţii Poliţiei Rutiere au decis luarea unor măsuri în vederea fluidizării traficului în zona Agenţiei de Încasare Feteşti.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2019 - 10:53

Astfel, conform unui comunicat remis de Agerpres, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe sensul Bucureşti - Constanţa se creează ambuteiaje, CNAIR SA va schimba sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti - Constanţa şi pe 2 benzi în sensul Constanţa -Bucureşti.

De asemenea, în cazul în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa - Bucureşti se crează ambuteiaje, CNAIR SA va organiza un punct suplimetar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

Comentarii

loading...