12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMaşina unui poliţist din Arad, vandalizată de trei tineri

Maşina unui poliţist din Arad, vandalizată de trei tineri

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, a declarat, marţi, că poliţistul a cărui maşină a fost vandalizată este din Nădlac, iar recent a sancţionat contravenţional şi i-a suspendat dreptulul de a conduce unui tânăr de 18 ani, din aceeaşi localitate, pentru că nu acordase prioritate în trafic.

Şoferul le-ar fi povestit incidentul unor prieteni, doi tineri de 18 ani, cărora le-ar fi propus să se răzbune pe agent.

“Astfel, cei trei tineri s-ar fi deplasat la domiciliul poliţistului, unde ar fi turnat vopsea de culoare verde pe caroseria autoturismului proprietate personală parcat în faţa imobilului, cauzând prin fapta lor un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei”, a declarat Claudia Iuga.

În urma cercetărilor, tinerii au fost identificaţi şi sunt cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru comiterea infracţiunii de ultraj. În cazul lor a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă