Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

”Marșul Poporului”, anunțat pentru mâine la Chișinău, a fost anulat

Potrivit Agora.md. ”Marșul Poporului”, programat duminică în centrul Chișinăului a fost anulat, au anunțat premierul moldovean Maia Sandu și ministrul de interne Andrei Năstase după ședința Guvernului de sâmbătă.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 15.06.2019 - 12:52

„Să le dăm un răgaz polițiștilor și să amânăm marșul poporului pentru mai târziu. Capii acestui regim mafiot au plecat din țară. Să ne bucurăm în liniște de această victorie”, a declarat Maia Sandu.

 Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a adăugat că o asemenea manifestație presupune o mare exigență organizatorică, iar în prezent guvernul ales se ocupă cu preluarea funcțiilor la care au renunțat vineri democrații.

”Am decis să-i rugăm pe oameni ca mâine, într-o zi de mare sărbătoare, să stea acasă alături de cei dragi, să savurăm în familie această mare victorie. Datele și configurația politică a momentului s-a schimbat foarte mult. Declarativ, guvernul Filip a cedat puterea. În acest moment are loc preluarea efectivă a puterii, proces care va mai dura ceva”, a adăugat Năstase. 

Citește totul despre:

#mars #chişinău #lazi

Comentarii

loading...