Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Ministrul Vela merge la Budapesta pentru a discuta situația de la granița româno - ungară

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, efectuează, marți, o vizită la Budapesta, cu o oprire la punctul de frontieră Nădlac.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2020 - 10:20

Ministrul de Interne al României, Marcel Vela, are o întâlnire programată cu omoogul său din Ungaria, întâlnire care se desfășoară în ziua de marți, 19 mai, la Budapesta.

Principala temă a discuțiilor va fi situația de la principalele puncte de trecere a frontierei dintre România și Ungaria (Nădlac 1 și Nădlac 2 în județul Arad, respectiv Borș în județul Bihor).

În drum spre Budapesta, ministrul Marcel Vela va avea și o scurtă oprire la punctul de frontieră Nădlac.

În ultimele zile, românii au așteptat ore în șir, mai ales la punctele de frontieră Nădlac 1 și 2, pentru a intra în România. Au fost cozi formate atât din autovehicule, cât și din cetățeni care doresc să treacă frontiera pe jos. Se estimează că, în 24 de ore, numai pe jos au trecut frontiera, pe sensul de intrare în România, aproape 2000 de persoane. 

Comentarii