Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Ne solidarizăm: tragedia din Caracal / Facebook

Manifestaţii de solidaritate la Chişinău cu victimele tragediei de la Caracal

Mai multe persoane şi numeroşi activişti civici - membri ai Coaliţiei naţionale "Viaţa fără violenţă în familie' - au participat duminică la o acţiune publică în faţa Ambasadei României din Chişinău, în semn de solidaritate cu victimele tragediei de la Caracal.

Share

Rl online 0 comentarii

28.07.2019 - 18:02

Participanţii au purtat pancarte, au adus flori şi au aprins lumânări, comemorând astfel cele două tinere omorâte cu bestialitate la Caracal, dar şi pe toate femeile, victime ale violenţei domestice.

"Trebuie să ne solidarizăm şi noi, pentru că suntem femei, avem copii şi ne temem de ziua de mâine', a declarat una dintre participante la această acţiune.

"Şi la noi femeile mor, fie ca urmare a violenţei, fie ca urmare a vătămarilor corporale grave. Este important să fim împreună' în aceste momente, a declarat coordonatoarea Coaliţiei "Viaţa fără violenţă", Veronica Teleucă.

Serviciul de Urgenţă 112 din Republica Moldova a venit cu o precizare în urma evenimentelor tragice din România. Sistemul informaţional automatizat de la Chişinău anunţă că în cazul apelurilor de la numerele de telefonie fixă, Sistemul primeşte în mod automat adresa solicitantului de la furnizorul de servicii telefonice, iar, în cazul apelurilor de la telefoane mobile, raza de localizare orientativă este relativ mare. Sistemul recepţionează apelurile de la terminalele mobile care utilizează sistemul de operare Android cu o precizie înaltă.

Comentarii