Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MAI va cumpăra autovehicule de 6,2 milioane de euro de la Renault

Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule în valoare de 28,93 milioane lei (6,21 milioane euro), fără TVA.

Rl online 0 comentarii

15.07.2018 - 13:01

Conform unui anunț publicat pe Sistemul de Achiziții Public (SEAP), Ministerul Afacerilor Interne a atribuit reprezentanței române a concernului francez Renault acorduri cadrul pentru furnizarea unor autovehicule cu o valoare totală de 28,93 milioane de lei, adică 6,21 milioane de euro, informează news.ro.

Autovehiculele urmează a fi livrate pentru Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), din cadrul ministerului. Acordurile cadru vizează furnizarea de autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze şi motociclete, potrivit anunţului.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, contractul a fost acordat prin licitaţie electronică şi nu va putea fi subcontractat. Ministerul a primit o singură ofertă în cadrul acestei licitaţii, din partea Renault Commercial Roumanie.

Comentarii