Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai mulţi copaci, rupţi de vânt; două maşini avariate şi un drum blocat în Botoșani

Mai mulţi arbori au fost doborâţi de vântul puternic care a afectat, luni, judeţul Botoşani, unul dintre aceştia avariind două autoturisme parcate pe o stradă din municipiul Botoşani.

Share

Rl online 0 comentarii

11.03.2019 - 12:25

De asemenea, un copac rupt a blocat drumul judeţean care leagă municipiul Botoşani de comuna Roma, iar un altul a căzut în Parcul Sucevei.

Pe fondul Codului portocaliu de vânt puternic pentru judeţul Botoşani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă recomandă populaţiei să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcţie sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt, panouri publicitare sau copacilor.

De asemenea, ISU îi sfătuieşte pe locuitorii judeţului să nu parcheze autovehiculele în astfel de zone şi să-şi închidă bine uşile sau geamurile, dar şi să nu atingă firele căzute la pământ, să asigure elementele de construcţie şi să nu se adăpostească lângă construcţii improvizate, precum corturi, schele sau clădiri cu faţade ce prezintă semne de degradare.

Comentarii

loading...