Mai mult de jumătate dintre abonaţii casnici din municipiul Orăştie nu au energie electrică de mai bine de 24 de ore.

Mai mult de jumătate din municipiul Orăştie nu are curent de peste 24 de ore

Mai mult de jumătate dintre abonaţii casnici din municipiul Orăştie nu au energie electrică de mai bine de 24 de ore, după ce un transformator electric a luat foc, iar mai multe cabluri de curent au fost distruse, a informat sâmbătă primarul localităţii, Ovidiu Bălan.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

08.09.2018 - 12:02

"Sunt peste 4.000 de abonaţi care nu au curent de vineri dimineaţa, când a fost o avarie majoră la liniile de medie tensiune, iar un transformator a luat foc. O parte din cablurile importante au fost carbonizate, unele chiar îngropate prin pământ. Suntem aproape paralizaţi", a declarat, pentru Agerpres, edilul local.

Potrivit acestuia, zonele centrale ale municipiului şi o parte dintr-un cartier de blocuri nu au curent electric, iar iluminatul public este asigurat în proporţie de 20%.

Spitalul municipal a fost trecut pe o linie de rezervă, iar staţia de tratare a apei în oraş funcţionează pe generatoare de electricitate.

"Este nevoie de mai multe echipe de intervenţie ale companiei de electricitate. Ei ne-au informat că lucrează cu zece echipe, dar apreciem că numărul este insuficient. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că nu au curent de mai mult de 24 de ore', a adăugat primarul municipiului Orăştie.

Citește totul despre:

#orăștie #pană curent

Comentarii