Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MAE: În Indonezia este pericol de tsunami în urma cutremurului

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Indonezia, unde există pericol de tsunami nivel 1, ca urmare a cutremurului cu magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter. Zona cea mai expusă este situată la sud de capitala Jakarta.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2019 - 19:48

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Indonezia, că, în conformitate cu datele recente oferite de Ministerul pentru Energie şi Resurse Minerale, există pericol de Tsunami nivel 1, ca urmare a cutremurului de pământ cu o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter, cu epicentrul situat la 290 de km de capitala Jakarta şi la o adâncime de 10 km.

Cutremurul a avut loc la ora locală 19.03 (15.03 ora Bucureştiului) şi a fost urmat de mai multe replici, care pot fi resimţite şi în orele următoare. Zona cea mai expusă este situată la sud de capitala Jakarta.

MAE recomandă informarea în permanenţă prin accesarea paginilor Internet ale autorităţilor indoneziene: Ministerul Energiei şi Resurselor Minerale, pe site-ul https://magma.vsi.esdm.go.id/vona/ şi site-ul https://www.ivhhn.org.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Jakarta: +62213154362, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice al României în Republica Indonezia: +628111726283.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet  www.jakarta.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://http/www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Comentarii

loading...