13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMădălina Scarlat, delegată în funcţia de procuror-şef adjunct al DNA

Mădălina Scarlat, delegată în funcţia de procuror-şef adjunct al DNA

Potrivit ordinii de zi soluţionate, delegarea a fost aprobată pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 8 aprilie.

“De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării doamnei Scarlat Mădălina în funcţia de procuror-şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data delegării în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, respectiv 08.04.2019”, se precizează în documentul citat.

În aceeaşi şedinţă, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a mai hotărât delegarea în funcţia de procuror-şef al Serviciului de reprezentare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie I din cadrul Secţiei judiciare penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a procurorului Marius Cătălin Vartic, pe o perioadă de şase luni, începând cu data de 2 aprilie.

Procurorul Marius Iacob a demisionat din funcţia de adjunct al DNA pe 19 martie, după ce un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis o acţiune a Inspecţiei Judiciare şi a dispus ca Marius Iacob să fie sancţionat cu avertisment pentru săvârşirea unei abateri disciplinare.

Iniţial, în septembrie 2018, Secţia pentru procurori a CSM a decis că Marius Iacob nu a săvârşit o abatere disciplinară, însă Inspecţia Judiciară a făcut recurs, care a fost admis de Instanţa supremă.

Cele mai citite

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă