Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

LUJU.RO: "Protestele au fost finanţate din străinătate"

Luju.ro publică dialogul cu unul dintre protestatari care recunoaşte printre altele că în piaţă sunt mulţi copii de bani gata, cu părinți foşti securişti care vor să revină la putere. Florin Bădiță, fost consilier al Monicăi Macovei, a fost nominalizat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.09.2018 - 16:15

Luju.ro publică dialogul cu unul dintre protestatari care recunoaşte printre altele că în piaţă sunt mulţi copii de bani gata, cu părinți foşti securişti care vor să revină la putere. Urmează un ciclu mai amplu, susţin cei de la luju.ro. Sursa a mărturisit că s-au făcut 140.000 de conturi de facebook false.

“Am cunoştinţe că în anul 2017 şi cred că şi în anul 2018 au fost făcute plăţi din Anglia, Belgia, Franţa şi Olanda către persoane fizice din grupul #rezist, unul dintre ei fiind Florin Bădiţă, fost consilier al Monicăi Macovei. Sumele care veneau din Anglia şi Belgia erau cuprinse între 1000 si 2500 euro, în timp ce din Franţa şi Olanda sumele erau mai mari şi erau cuprinse între 3000 şi 5000 euro. Ştiu că din Franţa plăţile erau făcute de către o asociaţie, care este formată din foşti judecători şi procurori, prieteni ai Monicai Macovei, scopul acestui ajutor fiind destabilizarea politică, distrugerea partidelor puternice şi creşterea unui partid mic, care ar putea fi controlat foarte usor, în aşa fel încât cei din Franţa să aibă acces politic şi economic mult mai uşor în Romania. Din Olanda, interesul economic este principalul motiv pentru care se susţin activităţile de destabilizare, plăţile făcându-se către mai mulţi membri din #rezist, dar în special către Florin Bădiţă”, spune martorul #rezist.

Florin Bădiţă s-a remarcat în urmă cu trei ani prin organizarea evenimentului pantless din metroul bucureştean.

Comentarii

loading...