Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban afirmă că vin vremuri grele pentru PNL, care are o guvernare dificilă

Premierul Ludovic Orban le-a transmis duminică liberalilor că noua sesiune parlamentară va aduce o situație grea pentru partid și că nu știe ce se va întâmpla în Parlament.

Share

Rl online 0 comentarii

02.02.2020 - 17:14

„Intrăm într-o perioadă tulbure, haide să fim cinstiți, cu 21% în Parlamentul României și cu o susținere eterogenă, care este asigurată de mai multe grupuri politice, cărora celor mai mulți le mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-au dat, dar în multe situații gândesc altfel decât noi, sunt încă prizonieri ai unor altor concepte de dezvoltare a României. Cu 22% este foarte greu să guvernezi România”, a spus premierul Ludovic Orban.

„O spun limpede, nu știu ce se va întâmpla în Parlament, dar vă zic clar, nu mă las judecat de actuala majoritate din Parlament, care nu are nicio legătură cu interesul României”, a completat el.

Șeful Executivului a susținut că nu se teme de această majoritate.

„Nu îmi este teamă de ei și, indiferent, ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut, să răspundem așteptărilor românilor, să ne ducem către fiecare român, să le arătăm visul nostru, credința noastră și puterea de a le realiza, să reușim în toate alegerile care vor urma, indiferent că sunt alegeri într-un tur, în două tururi, cu alegeri directe, cu alegeri indirecte, că o să fie parlamentare la termen sau anticipate, să câștigăm alegerile, pentru că doar astfel România poate să ajungă la realitatea pe care o visez eu și o visați fiecare dintre voi (...) În 1875, 4 fracțiuni ale Partidului Național Liberal s-au unit și a urmat lunga guvernare liberală, între 1876 și 1888 cu Ion I. C. Brătianu, care a scos România din fanar și din zona de influență turcească și a plasat-o definitiv în Europa, acolo unde îi este locul”, a conchis Orban.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...