Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată situată între staţiile PloieştiSud şi PloieştiEst

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că marţi, între orele 8:00 şi 20:00, se execută lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată situată între staţiile Ploieşti Sud şi Ploieşti Est, km 61+960, la intersecţia cu strada Izvoare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.10.2018 - 10:05

Conform unui comunicat remis de Agerpres, în intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare Str. Mihai Bravu - Berceni - Centura de Est (DN1A) în sensul spre Corlăţeşti şi pe ruta Centura de Est (DN1A) - Berceni - Str. Mihai Bravu, sensul dinspre Corlăţeşti.

De asemenea, CFR SA anunţă că până sâmbătă, 13 octombrie 2018, se vor desfăşura lucrări de reparaţii şi la trecerile la nivel cu calea ferată, situate între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 10+132, respectiv km 31+963.

"Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii la trecerile la nivel au drept scop asigurarea condiţiilor optime de traversare a trecerii la nivel atât pentru traficul rutier, cât şi pentru traficul feroviar", precizează reprezentanţii companiei.

Comentarii