Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucrări de reparaţii pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti

Traficul pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti va fi restricţionat, în această perioadă, pe banda unu a sensului de mers către Piteşti, din cauza unor lucrări de reparaţii. Joi, lucrările se desfăşoară până la ora 17.00, pe tronsonul kilometric 80-84, anunţă Centrul Infotrafic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2018 - 10:01

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în această perioadă, se vor executa lucrări de reparaţii la carosabilul pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 73 şi 110, pe banda unu a sensului de mers către Piteşti.

Joi, până la ora 17.00, acestea se desfăşoară pe tronsonul kilometric 80 - 84. Astfel, va fi restricţionată banda unu, autovehiculele urmând a fi direcţionate pe cea de-a doua bandă.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor, să sporească atenţia la volan şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Comentarii