Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucian Duță, despre doctorul Burnei

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Lucian Duță, fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate, a povestit o întâmplare recentă cu medicul Gheorghe Burnei.

Share

Rl online 0 comentarii

10.03.2019 - 18:49

L-am revăzut zilele acestea pe profesorul Burnei. Nu că mi-ar fi păsat, ci pentru că aveam nevoie să vadă un copil nou născut cu probleme ortopedice. Medicul neonatolog, care pusese diagnosticul copilului, le spusese în șoaptă părinților că ar fi excelent dacă l-ar putea găsi pe Prof Burnei. Rușinat, le spusese părinților că nu știe unde poate fi găsit profesorul, pentru că fusese dat afară de la spital. M-am oferit să-i ajut și l-am sunat pe profesor, scrie Duță.

"L-am văzut după atâția ani cum se poartă cu acel copil care avea doar trei zile! M-am uitat cu câta răbdare i-a preparat gipsul și cu câtă blândețe l-a bandajat. Am văzut cu câtă modestie a răspuns la toate îngrijorările părinților și mai ales gentilețea cuvintelor", a povestit Lucian Duță.

Întreaga postare, mai jos:

Comentarii

loading...