Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Locomotiva unui tren Regio a deraiat între staţiile Augustin şi Racoş

Locomotiva trenului R3501, care circula pe relaţia Braşov-Mediaş, a deraiat sâmbătă dimineaţă între staţiile Augustin şi Racoş, judeţul Braşov, circulaţia trenurilor desfăşurându-se în prezent pe firul II, anunţă reprezentanţii CFR SA.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.03.2019 - 12:09

"În această dimineaţă, în jurul orei 7:45, locomotiva trenului R 3501 a deraiat de trei osii, între staţiile Augustin - Racoş, pe firul I. Trenul circula pe relaţia Braşov - Mediaş. Cei 6 călători aflaţi în tren au fost preluaţi de trenul IR 1745, care circula pe ruta comună. Traficul feroviar în zonă nu este închis, trenurile circulă pe firul II. La faţa locului se va interveni, pentru repunerea osiilor pe şină, cu un tren de ajutor cu vinciuri. Cauzele producerii acestui incident feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă", au precizat reprezentanţii CFR SA.

Comentarii