16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUPDATE VIDEO Primele imagini de la nunta lui Dragnea jr

UPDATE VIDEO Primele imagini de la nunta lui Dragnea jr

Valentin Dragnea (29 de ani) și-a unit destinul cu Gina Alexandra, fata pe care o iubește de mai bine de cinci ani.

Din lista invitaţilor nu au lipsit: fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Daniel Chiţoiu, miniştri, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, liderii organizaţiilor din judeţe.

 

Cătălin Rădulescu și-a amânat concediul pentru nunta lui Dragnea jr

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că şi-a schimbat data vacanţei pentru a fi alături de liderul partidului, Liviu Dragnea, la nunta fiului acestuia, Valentin, iar Codrin Ştefănescu a precizat că ”ninemi nu vine cu darul, ci cu un cadou”.

„Am schimbat data vacanţei pentru a fi alături de el în momentele astea, când singurul lui fiu, că mai are o fată, se căsătoreşte şi sigur că voi fi prezent cu mare drag. Domnul preşedinte a făcut invitaţiile, era normal fiind socrul mare, dar nu ştiu către cine a făcut, eu cred că a chemat în primul rând prietenii, oamenii care sunt apropiaţi din partid şi pe vechii lui camarazi. Sigur că a invitat persoane din partid pe care a crezut dânsul că vrea să le aibă alături la evenimentul acesta. Nu vă închipuiţi că a chemat toată floarea cea vestită a întregului PSD, nu a chemat aşa cum a fost vehiculat prin presă că vor fi toţi miniştrii mari, tot primarii de municipii, toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, nici pe departe. Cei care au fost invitaţi cred că vor veni toţi”, a declarat pentru Cătălin Rădulescu pentru sursa citată.

El a mai spus că nu ştie ”cât va fi darul”.

„Fiecare va da cât crede de cuviinţă, nu mi-am făcut un calcul, voi vedea acolo. Va fi ca la orice nuntă o atenţie pentru familia nouă care porneşte în viaţă”, a adăugat Rădulescu.

 

Cine este nașul la nunta lui Dragnea jr

Nașul de cununie este Sorin Paul Stănescu, om de afaceri. Omul de afaceri spune că are o relație de prietenie de aproape 30 de ani cu familia Dragnea și că și-a dezvoltat compania, ținându-se departe de asocierea cu zona politică.

Înainte de nunta fiului lui Liviu Dragnea, afaceristul Sorin Paul Stănescu a spus că a acceptat să fie nașul de cununie al lui Valentin Ștefan Dragnea, fără să țină cont de „de poziția politică sau activitatea publică a vreunuia dintre cei 4 părinți ai viitorului cuplu”.

De asemenea, Stănescu a precizat are o relație de amiciție cu familia lui Liviu Dragnea de aproape 30 de ani. Acesta mai spune că grupul de firme pe care îl conduce nu a avut relații comerciale cu familia Dragnea, iar procentul de afaceri derulat cu statul român nu depășește 2 la sută. Frma lui Stănescu, Farmavet, a început deja să vândă dezinfectanți instituțiilor statului pentru a combate epidemia de pestă porcină africană.

Meniul standard la Palatul Snagov costă 110 euro de persoană, dar poate fi, desigur, schimbat, îmbunătățit, dezvoltat.

 

Sunt anunțate proteste

Încă de când au apărut toate detaliile nunţii fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat şi au creat un eveniment pe Facebook prin care invită cetăţenii să manifesteze în faţa Bisericii Sfântul Elefterie din Capitală, unde va avea loc cununia religioasă. Aproape aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intenţionează să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenţi la eveniment, iar

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arată că duminică, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19:30, la Palatul Snagov.
Mesajul organizatorilor protestului este foarte clar: se vor scanda lozinci împotriva coaliţiei de guvernare atât în faţa bisericii, cât şi în faţa Palatului Snagov. Comunitatea online „Luptăm pentru România”, care susţine protestele împotriva corupţiei, a organizat pe Facebook evenimentul „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.”, în care a chemat internauţii la biserică să-i ureze mirelui şi socrului mare „ cu executare!”.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm “La mulţi ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui “Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toţi greii din PSD şi ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Însă, pentru familia Dragnea, dar şi pentru nuntaşi, protestul anunţat nu reprezintă sub nicio formă un motiv de îngrijorare, chiar dacă violenţele de la protestul din 10 august încă mai au ecou. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că refuză să ia în calcul o eventuală amânare sau modificare a detaliilor nunţii în contextul mitingului anunţat.

„Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. Acolo vrea să ducă Iohannis ţara. (…) Unii să vrea să distrugă evenimentul şi să fiu tot eu acuzat? (…) Vreau să văd cât de departe vor ajunge nişte indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua ţara cu japca, se înşeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violenţă”, a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

Fiul preşedintelui PSD a ales să-şi organizeze nunta într-un decor pitoresc, pe malul lacului Snagov, la 40 de km de Bucureşti, în apropiere de Mănăstirea Snagov. Invitaţii la nuntă vor dispune de numeroase săli de evenimente, o pajişte generoasă, bărcuţe de agrement, un ponton şi un hotel de lux.

 

Cuscrul lui Dragnea este preot

Aleasa lui Valentin Ştefan Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fiică de preot, au declarat surse din PSD pentru MEDIAFAX, iar naşii de cununie, Doina şi Sorin Paul Stănescu, sunt prieteni vechi cu liderul PSD Liviu Dragnea. Sorin Paul Stănescu este afacerist şi îl cunoaşte pe şeful PSD de peste douăzeci de ani, potrivit surselor citate.

„Palatul Snagov este un palat cu arhitectură brancovenească, mobilat în stil baroc. Birourile sunt sobre, dar luxoase, mesele din lemn de cireş se află între pereţii tapetaţi cu mătăsuri, iar sub lustrele de cristal se găsesc dormitoarele amenajate după imagini burgheze”, se arată în prezentarea palatului.

Complexul construit pentru Prinţul Nicolae al României a fost locuit de mareşalul Ion Antonescu şi de Gheorghe Gheorghiu-Dej, după care Nicolae Ceauşescu l-a folosit ca reşedinţă pentru întâlniri politice.

La nunta lui Valentin Ştefan Dragnea au fost invitaţi toţi membrii Guvernului, de la miniştri, secretari de stat şi subsecretari de stat, până la numeroşi directori şi funcţionari din ministere, dar şi directori de agenţii şi instituţii deconcentrate aflate în subordinea sau sub coordonarea ministerelor, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE au primit şi ei invitaţii la nunta lui Dragnea jr., la fel ca majoritatea aleşii locali importanţi ai PSD, precum primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, consilieri municipali şi judeţeni.

 

Cine sunt mesenii la nunta lui Dragnea jr

Potrivit surselor citate, o „delegaţie importantă” de nuntaşi este aşteptată să vină din Teleorman, judeţul natal al socrului mare Liviu Dragnea, dar şi locul de unde provin ministrul de Interne, Carmen Dan, şi premierul Viorica Dăncilă.

Printre participanţii la nuntă se vor afla numeroşi lideri de instituţii precum preşedintele Curţii de Conturi, Mihai Busuioc. Pe lângă oficialităţi, la nuntă au fost invitaţi oameni de afaceri şi personalităţi din domeniul culturii şi al sportului, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Pe 25 septembrie 2016, PSD-iştii au mai chefuit la Palatul Snagov la botezul fiului secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

În 4 iulie 2015, PSD-iştii au petrecut, tot la Palatul Snagov, la nunta fostul preşedinte PSD al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu şi-a organizat şi ea nunta, în septembrie 2012, tot la Palatul Snagov. Fostul ministru al Economiei, Codruţ Sereş, s-a căsătorit şi el, în 2006, tot la Palatul Snagov.

 

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă