13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiLive-ul pe Facebook, joc mortal la volan

Live-ul pe Facebook, joc mortal la volan

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, în accidentul produs în Slătioara au murit şoferul unui autoturism şi pasagerul din cealaltă maşină.

„Victimele aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie în vârstă de 34 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, şi un bărbat, de 48 de ani, şofer al celuilalt autoturism. Şoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din acelaşi autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conştient, cu traumatism toracic şi traumatism membrul superior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a produs accidentul şi care a scăpat cu răni uşoare era băut, iar impactul celălalt vehicul a fost frontal.

„Şoferul unui autoturism, aflat sub influenţa alcoolului, cu 0.58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe Drumul Judeţean 677 în comuna Slătioara, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism. Şoferul din cel de-al doilea autoturism şi o pasageră din prima maşină au decedat”, a spus Cristi Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Pe numele şoferului vinovat a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Soferul care a produs accidentul din judeţul Olt făcea live pe Facebook în momentul impactului

Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal petrecut vineri seara, la Slătioara, în judeţul Olt, făcea live pe Facebook în momentul impactului cu vehiculul care circula regulamentar din sens opus. Două persoane au murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Martorii la accidentul care a avut loc vineri seara în localitatea Slătioara spun că şoferul maşinii care a pierdut controlul volanului era în live pe Facebook.

Pe contul său, apar imagini de pe traseu, dar şi momentul impactului.

Filmarea nu se încheie după accident şi se aud oamenii din sat care încearcă să le acorde primul ajutor răniţilor şi constată că femeia din drepta a murit.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă