Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Dezbatere Referendum – Argumente Pro și Contra

Liga Studenților din Cluj organizează joi, 4 octombrie 2018 la ora 19:00 dezbaterea „Referendum – Argumente Pro și Contra”.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.10.2018 - 22:02

Dezbaterea a avut loc în sala DaVinci din mall-ul Platinia Shopping Center (Calea Mănăștur, nr. 2-6, Cluj-Napoca). Acest eveniment a pus față în față susținători și oponenți ai revizuirii Constituției. Calea referendară este cel mai important prilej pentru o democrație sănătoasă ca cetățenii să dezbată pe un subiect foarte important.

Invitați: Adrian Papahagi, Mihail Neamțu, Cristi Danileț și Claudiu Turcuș.

Întâlnirea va ține cont de regulile unei dezbateri, fiecare vorbitor având un timp alocat pentru întrebările adresate. Pentru o bună desfășurare a dezbaterii, dialogul va fi condus de un moderator și va avea trei părți:

1. Întrebări încrucișate între tabere (în cadrul acestei secțiuni cele două tabere vor adresa alternativ câte patru întrebări celeilalte tabere). Timpul de răspuns va fi de patru minute, după care, tabăra care a adresat întrebarea va avea la dispoziție trei minute să intervină.

2. Două întrebări din partea publicului pentru fiecare tabără (răspuns trei minute/întrebare). Două întrebări pentru fiecare tabără primite de pe Facebook (răspuns trei minute/întrebare).

3. Două întrebări din partea moderatorului pentru fiecare tabără (răspuns trei minute/întrebare).

Având în vedere capacitatea sălii (240 locuri), accesul în sală se face pe baza înscrierii telefonice - 0748 129 525.

Comentarii