Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Linia turistică Bucharest City Tour se relansează duminică

Societatea de Transport Bucureşti reia duminică serviciul liniei turistice Bucharest City Tour cu patru autobuze double-decker care vor circula între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei cu întoarcere de la Piaţa Presei până la Palatul Parlamentului, informează PMB.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2019 - 16:36

"Ca în fiecare an, autobuzele vor circula zilnic, la intervale de 20 - 25 de minute, pe traseul cuprins între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei. Având o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziţia turiştilor între orele 10,00 - 21,00. Traseul este următorul: Piaţa Unirii - Piaţa Universităţii - Piaţa Romană - Piaţa Victoriei - Piaţa Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Muzeul Satului - Piaţa Presei cu revenire prin Piaţa Presei - Arcul de Triumf - Şoseaua Kiseleff - Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Palatul CEC - Palatul Parlamentului", se arată într-un comunicat al PMB, transmis joi, de Agerpres.

Cardul de călătorie poate fi procurat direct din autobuz, la preţul de 25 lei. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, preţul acestuia este de 10 lei, iar până la 7 ani - transportul este gratuit. Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie de pe traseu.

"Turiştii mai beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afişat în autobuz. Copiii, dar şi adulţii vor fi întâmpinaţi la urcarea în autobuz atât de mascotele MiniMax, Cuţulache şi Pisicuţa, cât şi de două dintre cele mai îndrăgite personaje de la Opera Comică pentru Copii - Papagheno şi Papaghena din opera "Flautul fermecat", precizează sursa citată.

Mai multe informaţii pot fi obţinute de pe site-ul STB SA - http://stbsa.ro/v_turism_bucuresti.php (pentru desktop) sau pe mobil la http://stbsa.ro/mobile/v_turism_bucuresti.php.

Comentarii