Liftiera care a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, şi-a dat demisia

Liftiera la Spitalul Clinic Judeţean Craiova, acuzată că a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer, şi-a dat demisia.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.12.2018 - 11:48

Managerul Spitalului Clinic Judeţean Craiova, Eugen Georgescu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că liftiera şi-a dat demisie şi i se pare un gest de onoare.

"Şi-a dat demisia. Decizia a luat o dânsa. Dânsa era în cercetarea disciplinară şi a hotărât să îşi dea demisia. Mi se pare un gest de onoare. Noi nu tolerăm aşa ceva. A fost într-adevăr ceva urât (...) nu se fac astfel de glume. Nu tolerăm astfel de glume. Trebuie să intrăm într-o normalitate", a spus Eugen Georgescu.

Un inginer al unei companii a scris pe Facebook că, în momentul în care a mers la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Craiova, pentru a le oferi cadouri copiilor internaţi în unitatea medicală, liftiera ar fi cerut o plasă cu cadouri.

O comisie de disciplină din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova a analizat situaţia prezentată de inginer, însă între timp liftiera a demisionat.

Comentarii