Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lider sindical, despre condițiile în care stau polițiștii detașați pe litoral

Vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România, SNPR Decus, Bogdan Bănică, atrage atenţia că are semnale că poliţiştii detaşaţi pe litoral, în perioada estivală, sunt cazaţi în spaţii în care „şefuţii nu şi-ar lăsa nici măcar animalul de companie pentru montă”

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.07.2019 - 10:15

Bogdan Băncilă, vicepreşedintele SNPR Decus, a scris pe pagina sa de Facebook, că are semnale că poliţiştii detaşaţi pe litoral stau în condiţii foarte proaste.

„Ca în fiecare an în sezonul estival, în toate staţiunile de pe litoralul românesc sunt detaşaţi/delegaţi în misiune poliţişti din toate judeţele ţării pentru a asigura un climat de normalitate turiştilor aflaţi în concediu. Şi tot ca în fiecare an, am semnale că aceştia fac obiectul bătăii de joc a comandanţilor laureaţi, fiind cazaţi în spaţii în care şefuţii nu şi-ar lăsa nici măcar animalul de companie pentru montă”, scrie Bogdan Bănică, potrivit Mediafax.

Acesta le-a transmis colegilor săi poliţişti să îi semnaleze „orice aspect negativ în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, masă sau nemulţumirile legate de latura profesională pe perioada misiunii, pentru a le putea verifica personal şi pentru a întocmi un material ce va fi înaintat către conducerea #IGPR şi #MAI în vederea remedierii acestora”.

„Haideţi să punem cu toţii umărul şi să începem să avem curajul să ne împotrivim transformării Poliţiei Române într-o societate de tip SRL patronată de câte un şmecheraş înstelat. Şi însetat”, a mai scris Bănică

 

Comentarii

loading...