Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Li s-a făcut rău la coadă la racla Sfintei Cuvioase Parascheva

Peste 350 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în timp ce aşteptau la rând să se închine la racla Sfintei Cuvioase Parascheva şi cea a Sfintei Muceniţe Ecaterina din baldachinul special amenajat în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

14.10.2018 - 09:39

Cele două racle au fost scoase spre închinare pelerinilor pe 11 octombrie, cu prilejul hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, care este pe 14 octombrie.

În cele peste 60 de ore de la începutul pelerinajului, în faţa raclelor s-au închinat peste 100.000 de credincioşi, timpul de aşteptare fiind de mai bine de 15 de ore. Cei care s-au aşezat la rând sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, mai au de aşteptat mai bine de trei ore până vor ajunge la baldachinul cu raclele sfintelor.

Cele mai multe stări de rău au fost cauzate de oboseală, lipotimii, afecţiuni cardiovasculare şi astm.

Comentarii