Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lazăr, înaintea interviului pentru un nou mandat de procuror general: De ce să am emoţii

Procurorul general Augustin Lazăr, care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, a declarat, miercuri, la sosirea la Ministerul Justiţiei pentru susţinerea interviului cu ministrul Tudorel Toader că nu are emoţii, întrucât a susţinut numeroase examene până acum.

Share

Rl online 0 comentarii

10.04.2019 - 09:11

Augustin Lazăr a ajuns, miercuri, înainte de ora 9.00 la sediul Ministerului Justiţiei unde va susţine interviul programat în cadrul selecţiei pentru funţia de procuror general.

”De ce să am emoţii? Este al nu ştiu câtele examen pe care-l susţin, aşa că nu am nicio emoţie”, a spus Lazăr, care a precizat că va face declaraţii după ce va ieşi de la interviu.

Interviurile cu ministrul Tudorel Toader începe la ora 9.00.

Patru candidaţi şi-au depus dosarele pentru a ocupa postul de procuror general, iar în urma evaluării s-a stabilit că aceştia întrunesc condiţiile de legalitate pentru a participa la selecţie. Este vorba despre Augustin Lazăr, Marian Drilea, Gabriela Scutea şi Daniel Horodniceanu. 

Comentarii

loading...