Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat

Societatea de Gospodărire Comunală GOSCOM Miercurea Ciuc a început furnizarea căldurii în sistem centralizat, după ce asociaţiile de proprietari au solicitat acest lucru, pe fondul scăderii temperaturilor exterioare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2018 - 13:10

Directorul GOSCOM Miercurea Ciuc, Reisz Attila, a precizat pentru Agerpres, că furnizarea agentului termic în cele aproximativ 2.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat se face după un program, respectiv dimineaţa, de la 6.00 la 9.00, şi seara, de la 18.00 la 21.00.

Potrivit sursei citate, majoritatea asociaţiilor de proprietari au solicitat furnizarea agentului termic, dar dacă vremea se va încălzi, este posibil ca oamenii să ceară sistarea, pentru moment, a serviciului.

Reisz Attila a mai spus că nu se furnizează agent termic în două zone ale oraşului unde se efectuează lucrări de montare a unor regulatoare de încălzire, care trebuie finalizate până în data de 20 octombrie.

De câteva zile, primesc încălzire şi spitalul, precum şi unităţile şcolare din oraş.

La Miercurea Ciuc s-au înregistrat în ultimele trei zile temperaturi negative, minima fiind consemnată joi dimineaţă, când mercurul termometrelor a coborât până la minus 8 grade Celsius.

Din cauza vremii reci, locuitorii din Miercurea Ciuc trebuie să-şi încălzească apartamentele peste 200 de zile pe an, foarte mulţi luând decizia, în ultimii ani, de a se debranşa de la sistemul centralizat de încălzire, pentru a-şi monta centrale termice proprii.

Comentarii