FOTO: George Călin, INQUAM PHOTOS

Klaus Iohannis: Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere

Președintele Klaus Iohannis a transmis cu ocazia trecerii în anul 2021 un mesaj în care recomandă românilor să fie responsabili pentru a scăpa cât mai repede de pandemie.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 31.12.2020 - 14:16

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viaţa noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulţumesc pentru responsabilitatea de care aţi dat dovadă şi pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus şi de a-i proteja pe semenii noştri.”, a transmis joi Klaus Iohannis, cu doar câteva ore înainte de intrarea în anul 2021.

Președintele României a remarcat cu tristețe că în anul 2020, cităm: „Din păcate, prea mulţi oameni au pierdut lupta cu boala şi gândurile mele se îndreaptă acum şi către familiile îndoliate.”, și a adresat un mesaj special de apreciere și recunoștință medicilor și personalului medical, oameni care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.

„Privim spre Noul An cu multă speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!”, a mai spus Klaus Iohannis.

Comentarii