Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Judecătorul din cazul colonelului SRI Dragomir a învins CSM

Judecătorul care a dispus achitarea colonelului SRI Daniel Dragomir a învins Consiliul Superior al Magistraturii.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 07.03.2019 - 13:29

Victoria repurtată de judecătorul Mihai Bălănescu de la Tribunalul București a avut loc chiar la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Situația lui Bălănescu s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători a CSM, de marți, 5 martie 2019, ocazie cu care au fost luate trei decizii în ceea ce-l privește pe acesta. Prima dintre ele a vizat tocmai victoria pe care Bălănescu a avut-o la ICCJ în fața CSM. Astfel, judecătorii din CSM au decis promovarea lui Mihai Bălănescu la Curtea de Apel București, ca urmare a punerii în executare a hotărârii Înaltei Curți de Casație și Justiție din 15 febrriarie 2019, care a anulat o hotărâre a Consiliului, stabilind ca CSM sa dispună promovarea lui Bălănescu la instanța superioară, scrie monitoruljustitiei.ro.

 

Comentarii

loading...