Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Judecătorii au ridicat măsura controlului judiciar în cazul lui Daniel Dragomir

Daniel Dragomir a anunțat într-o postare live pe Facebook că astăzi, 17 octombrie, judecătorii din dosarul Black Cube au ridicat măsura controlului judiciar în cazul său.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2018 - 17:25

"Am vrut ca astăzi să vă împărtășesc o veste foarte bună și o mare victorie: pentru prima dată din 12 ianuarie 2015 sunt un om liber. Astăzi, judecătorii au decis să îmi ridice în totalitate măsura controlului judiciar în dosarul Black Cube. Este o veste bună și este o mare victorie. Pentru prima dată, după 3 ani și ceva, nu mai am niciun fel de măsură preventivă și o instanță a decis că mizeria de dosar Black Cube trebuie să rămână fără acel umilitor și preventiv control judiciar", a scris Daniel Dragomir pe site-ul platformei România 3.0.

Dragomir susține în continuare că dosarul este unul politic.

"Am vrut să vă împărtășesc această veste, vreau să știți, mă bucur, dar asta nu este decât o veste care mă duce mai departe. A venit momentul să aruncăm în aer această mizerie de dosar Black Cube. El este un dosar politic. O spun încă o dată și o spun cu tărie: sunt nevinovat și acest dosar trebuie să iasă la iveală", spune Dragomir.

În spatele dosarului Black Cube se află Pahonțu, Coldea și Kovesi.

"Sunt trei oameni care au făcut acest dosar și care se află în spatele acestui dosar Black Cube: directorul SPP Lucian Pahonțu, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi. Din momentul acesta, nemaiavând nicio restricție și măsură preventivă, credeți-mă că mă voi lupta ca un leu pentru ca acești trei oameni să fie trași la răspundere pentru faptele lor și pentru că m-au arestat în acest dosar politic. Practic, DIICOT-ul a ascultat niște infractori și a căzut de “papagal”, ca să o spun foarte clar, în acest dosar", a subliniat Dragomir.

"Îmi doresc ca acest dosar să ajungă într-un final la instanță și îmi doresc să vă demonstrez tuturor, și familiei, și prietenilor și celor care sunt alături de mine că am fost arestat politic în acest dosar și este momentul ca acest dosar să se încheie", a încheiat fostul ofițer SRI.

Comentarii