Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Judecătoarea Elena Dârdeci, despre cazul Gutău și protocoalele secrete

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, judecătoarea Elena Dârdeci spune că sunt multe cazuri în care justiția din România a făcut greșeli grave, iar magistrații ar trebui să-și "pună capetele în pământ" și să-și ceară iertare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2018 - 00:00

"Cazurile Rușanu, Gutău, Tarau, Ciucă, Vicol și multe altele, încheierea protocoalele si câte si mai câte grozăvii, ar trebui să ne oblige să punem capetele în pământ, să ne cerem iertare și să ne întrebăm de ce naiba am permis să se întâmple așa ceva...

Ar trebui să ne facă să înțelegem că, intr-un fel sau altul, vom plăti, noi sau/si cei dragi noua, în viața asta sau/si in vieți viitoare, pentru greșeli...si Doamne, cât ma bucur ca voi fi judecată de Tine!

Vreți schimbare? Ar fi bine sa începem cu fiecare din noi... Țara tristă, oameni pe cale de dispariție...", a spus Elena Dârdeci pe Facebook.

Mădălina Elena Dârdeci, șef de secție la Tribunalul București, și-a exprimat în repetate rânduri revolta față de existența protocoalelor, opinând că acestea „au făcut praf” toată activitatea judecătorilor.

Comentarii

loading...