Jandarmeria, huiduită la parada militară. Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator

Jandarmeria a fost huiduită de către mai mulţi spectatori la parada militară de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală. Aceştia au afişat mai multe pancarte şi au strigat „Jandarmeria apără hoţia!”, iar unii s-au întors cu spatele.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2018 - 15:22

Mai mulţi spectatori au huiduit Jandarmeria, la parada militară de 1 Decembrie. „Jandarmeria apără hoţia!” şi „Ruşine!”, au strigat aceştia.

De asemenea, aceştia au avut mai multe pancarte cu mesaje împotriva jandarmilor şi s-au întors cu spatele atunci când maşinile Jandarmeriei au trecut pe lângă ei, în cadrul defilării.

 

Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator, crezând că e jandarm

Mai mulţi protestatari #Rezist au creat un conflict la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală şi au îmbrâncit un alt participant la defilare, acuzându-l că este jandarm îmbrăcat în haine civile venit să îi provoace.

Protestatarii #Rezist prezenţi la parada militară de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf din Capitală au îmbrâncit şi huiduit un alt participant la eveniment deoarece, au spus ei, este un jandarm îmbrăcat în haine civile care a venit în grupul lor pentru a-i provoca.

„E provocator, ne provoacă! Jigneşte oamenii, ne jigneşte! Nu vă e ruşine?”, a spus protestatarii #Rezist, în timp ce îmbrânceau bărbatul, citează Mediafax.

 

Patru persoane participante la parada de Ziua Naţională, sancţionate contravenţional

Patru persoane care au participat la parada de Ziua Naţională au fost sancţionate contravenţional pentru că au intrat în conflict sau au avut altercaţii verbale cu alţi participanţi la eveniment, potrivit unei informări a Jandarmeriei Bucureşti.

Sursa citată menţionează că persoanele respective au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

În urma celor constatate, o persoană a fost amendată cu 200 de lei iar celelalte trei au primit avertismente scrise, potrivit aceleiaşi surse.

Comentarii