13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiJandarmeria, huiduită la parada militară. Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator

Jandarmeria, huiduită la parada militară. Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator

Mai mulţi spectatori au huiduit Jandarmeria, la parada militară de 1 Decembrie. „Jandarmeria apără hoţia!” şi „Ruşine!”, au strigat aceştia.

De asemenea, aceştia au avut mai multe pancarte cu mesaje împotriva jandarmilor şi s-au întors cu spatele atunci când maşinile Jandarmeriei au trecut pe lângă ei, în cadrul defilării.

 

Protestatarii #Rezist au îmbrâncit un spectator, crezând că e jandarm

Mai mulţi protestatari #Rezist au creat un conflict la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf din Capitală şi au îmbrâncit un alt participant la defilare, acuzându-l că este jandarm îmbrăcat în haine civile venit să îi provoace.

Protestatarii #Rezist prezenţi la parada militară de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf din Capitală au îmbrâncit şi huiduit un alt participant la eveniment deoarece, au spus ei, este un jandarm îmbrăcat în haine civile care a venit în grupul lor pentru a-i provoca.

„E provocator, ne provoacă! Jigneşte oamenii, ne jigneşte! Nu vă e ruşine?”, a spus protestatarii #Rezist, în timp ce îmbrânceau bărbatul, citează Mediafax.

 

Patru persoane participante la parada de Ziua Naţională, sancţionate contravenţional

Patru persoane care au participat la parada de Ziua Naţională au fost sancţionate contravenţional pentru că au intrat în conflict sau au avut altercaţii verbale cu alţi participanţi la eveniment, potrivit unei informări a Jandarmeriei Bucureşti.

Sursa citată menţionează că persoanele respective au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare şi luarea măsurilor legale.

În urma celor constatate, o persoană a fost amendată cu 200 de lei iar celelalte trei au primit avertismente scrise, potrivit aceleiaşi surse.

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...
Ultima oră
Pe aceeași temă