6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiJandarmeria, sesizare la poliţie pe numele agresorului deputatului PSD Bacalbaşa

Jandarmeria, sesizare la poliţie pe numele agresorului deputatului PSD Bacalbaşa

Actele de sesizare întocmite de către Direcţia Generală a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti au fost înaintate Secţiei 17 din cadrul Poliţiei Capitalei pentru continuarea cercetărilor. Protestatarul riscă o pedeapsă de trei luni de închisoare sau amendă.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a fost bruscat şi huiduit, miercuri, de către protestarii care se aflau în faţa Palatului Parlamentului, acesta având nevoie de protecţia jandarmilor prezenţi la manifestare, pentru a traversa în siguranţă parcul Izvor.

Protestarii care se aflau, miercuri, în faţa Palatului Parlamentului, l-au surprins pe deputatul Nicolae Bacalbaşa în timp ce ieşea din instituţie şi l-au huiduit. De asemenea, aceştia l-au bruscat şi i-au adresat numeroase jigniri. Nicolae Bacalbaşa a avut nevoie de protecţia jandarmilor, pentru a putea traversa în siguranţă parcul Izvor şi pentru a ajunge la staţia de metrou.

Cel care l-a agresat pe deputat a fost condus de jandarmi către duba acestora, pentru a fi dus la poliţie.

„Nu scăpaţi!”, ”Comunistule!”, „Hoţii!”, sunt doar câteva dintre lozincile pe care protestarii i le-au adresat lui Bacalbaşa.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă