11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiJaf la o sală de jocuri de noroc din Cluj. Hoții au...

Jaf la o sală de jocuri de noroc din Cluj. Hoții au fugit cu 12.000 de lei

Având fețele acoperite şi sub ameninţare, hoții au reuşit să sustragă 12.000 de lei, dar au fost prinşi de poliţişti după puţin timp de la comiterea faptei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Cluj, transmis joi, un tânăr de 24 de ani, care, în urma unei înţelegeri prealabile cu angajatul unei săli de jocuri, a reuşit, miercuri noaptea, să sustragă 12.000 de lei din seiful societăţii, a fost prins şi reţinut.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei tâlhării într-o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni. Prin apel 112 se anunţa faptul că o persoană, care avea faţa acoperită, a pătruns în incinta localului public şi, prin ameninţarea angajatului societăţii cu un corp ascuţit, a reuşit să sustragă peste 10.000 de lei din seif, după care a fugit. Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi, în scurt timp de la sesizare, au reuşit să identifice un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Dej, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat pe raza cartierului Mărăşti, din Cluj-Napoca”, se arată în comunicatul citat.

Pe parcursul cercetărilor, tânărul a recunoscut fapta şi a restituit banii sustraşi, respectiv 12.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că între tânărul depistat şi angajatul societăţii exista o înţelegere prestabilită pentru a sustrage banii rezultaţi din încasări.

Tânărul care a furat banii a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar angajatul societăţii, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Sălaj, este cercetat de către poliţişti.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă