ISU Cluj a intervenit pentru a salva pasagerii unei mașini căzute într-un pârâu

Un copil de trei ani şi doi adulţi, părinţii acestuia, au fost salvaţi de pompieri după ce au căzut cu maşina într-un pârâu, la o diferenţă de nivel de trei metri.

Share

Romania libera 0 comentarii

02.02.2021 - 21:32

„Intervenţie de salvare a trei persoane căzute cu autoturismul în albia unui pârâu, la o diferenţă de nivel de cca 3 m. Un apel de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 15,10, care anunţa faptul că un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, în apropierea de ieşirea din localitatea Băişoara, şi a căzut în albia râului, la o diferenţă de nivel de cca 3 m. O autospecială şi un echipaj SMURD, din cadrul Gărzii de intervenţie Băişoara, s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor, ocupanţii, respectiv doi adulţi şi un copil de trei ani, erau ieşiţi în afara acestuia. Salvatorii au folosit harnaşamentele şi cordiţele din dotare pentru a coborî şi scoate pe rând familia din albia râului", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, femeia a primit ajutor calificat și a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate. Ea prezenta, la prima evaluare, răni uşoare. Bărbatul şi copilul au fost consultaţi de către echipajul SMURD fără a fi transportaţi la spital.

Citește totul despre:

#cluj #accident #isu

Comentarii