Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ISU Bucureşti-Ilfov a avut 173 de intervenţii în judeţul Ilfov şi 131 în Bucureşti, în urma ploii

Echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au înregistrat, în urma ploii torenţiale de vineri, 173 de intervenţii în judeţul Ilfov şi 131 în Bucureşti, conform celui mai recent bilanţ, transmis sâmbătă dimineaţă de instituţie. În continuare se intervine în oraşul Pantelimon.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.05.2019 - 09:45

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, situaţia de la ora 7.00 arată că, în urma fenomenelor meteorologice, s-au înregistrat 173 de intervenţii în judeţul Ilfov. Dintre acestea, 111 au fost la imobile de locuit, 50 la curţi şi 12 în locuri publice.De asemenea, au fost 131 de intervenţii în Bucureşti, la 81 de imobile de locuit, 25 de curţi şi 25 de locuri publice.

"În desfăşurare, mai avem intervenţii în oraşul Pantelimon", au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.Potrivit meteorologilor, până la ora 17.30, municipiul Bucureşti a fost sub cod portocaliu, fiind prognozate averse torenţiale, mai ales în estul oraşului, ce cumulează 20...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, unele intensificări ale vântului.

Potrivit Apa Nova, vineri, în Bucureşti s-au înregistrat fenomene de precipitaţie care au depăşit limitele medii lunare.

Astfel, în doar 30 de minute, de la ora 16.30 la 17.00, cantitatea de precipitaţii înregistrată în mai multe puncte de măsură a fost următoarea: la Pantelimon a fost o creştere de 50 litri / mp (49,6), de la 14,80 la 64,40; la Parcului a fost o creştere de 40 litri/mp, de la 14,60 la 53,80; la alte puncte de măsurare cum ar fi Colentina şi Dorobanţi creşterea a fost de peste 20 l/mp."Aceste ploi cu un caracter torenţial, căzute într-un interval foarte scurt de timp corespund probabilităţii de apariţie a unor astfel de fenomene ce pot apărea între o dată la 50 ani (de exemplu în zona Colentina), iar în zona Pantelimon de o dată la 100 ani", au arătat reprezentanţii Apa Nova.

 

Comentarii

loading...