Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis le transmite jurnaliştilor că au susţinerea sa deplină

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis vineri jurnaliştilor, de Ziua Libertăţii Presei, că îi susţine deplin, subliniind că ziariştii ajută la transparenţa şi asumarea la nivel politic.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2019 - 12:52

"Astăzi celebrăm jurnaliştii care îşi dedică vieţile găsirii adevărului şi care, prin munca lor asiduă, ajută la impunerea transparenţei şi asumării în guvernare. Aveţi susţinerea mea deplină", a scris şeful statului pe Twitter.

Marcată în fiecare an la 3 mai, Ziua mondială a Libertăţii Presei este celebrată prin numeroase evenimente. Ziua mondială a Libertăţii Presei reprezintă un prilej de a sărbători principiile fundamentale ale libertăţii presei, de a evalua situaţia libertăţii presei în lume, de a apăra mass-media de atacurile asupra independenţei sale şi de a aduce un omagiu jurnaliştilor care şi-au pierdut viaţa în timpul exercitării profesie, potrivit www.un.org.

Comentarii