Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis, de Ziua Forţelor Terestre: Curajul şi implicarea dumneavoastră, motive de mândrie

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis de Ziua Forţelor Terestre, că militarii şi civilii din cadrul Forţelor Terestre au demonstrat spirit de sacrificiu, pregătire riguroasă şi integrare exemplară în structurile Nord-Atlantice.

Share

Rl online 0 comentarii

23.04.2019 - 10:53

"Curajul şi implicarea dumneavoastră, în numele valorilor asumate de România, reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi cetăţenii naţiunii noastre, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa", spune Iohannis.

"Armata României sărbătoreşte, pe 23 aprilie, Ziua Forţelor Terestre, prilej de a evidenţia activitatea şi profesionalismul celor care fac parte din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei. Forţele Terestre continuă să asigure o participare foarte consistentă la misiunile asumate de către România în teatrele de operaţii din Afganistan, Irak şi Balcanii de Vest. De-a lungul anilor, militarii şi civilii din cadrul Forţelor Terestre au demonstrat spirit de sacrificiu, pregătire riguroasă şi integrare exemplară în structurile Nord-Atlantice. Datorită tuturor acestor calităţi, ţara noastră beneficiază de o bună imagine şi apreciere din partea partenerilor externi. Curajul şi implicarea dumneavoastră, în numele valorilor asumate de România, reprezintă motive de mândrie şi contribuie la asigurarea unui climat de securitate şi stabilitate pentru toţi cetăţenii naţiunii noastre, cât şi la securitatea şi menţinerea păcii în regiune şi în Europa", a afirmat Klaus Iohannis, marţi, în mesajul transmis cu ocazia Zilei Forţelor Terestre.

Şeful statului adaugă că, pornind de la aceste considerente şi ca o recunoaştere a eforturilor, a decorat drapelul de luptă al Statului Major al Forţelor Terestre cu Ordinul "Virtutea Militară", în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, de pace.

"La ceas aniversar, vă mulţumesc pentru devotament şi dedicare atât pe timpul instruirii în ţară, cât şi pe timpul misiunilor desfăşurate în teatrele de operaţii, alături de Aliaţii şi partenerii noştri din NATO şi Uniunea Europeană. În acelaşi timp, mulţumirile se îndreaptă şi către familiile dumneavoastră, al căror sprijin necondiţionat vă insuflă puterea şi hotărârea necesare îndeplinirii angajamentelor pe care vi le-aţi asumat faţă de ţară, începând cu momentul depunerii jurământului militar", se mai arată în mesajul lui Iohhanis.

Comentarii