Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis a aprobat pactul ONU pentru migrație, contrar SUA

Președintele Klaus Iohannis a aprobat, la propunerea Guvernului României, memorandumul care susține Compactul Global pentru Migrație (CGM), care, în forma convenită în urma negocierilor, nu încurajează migrația și nu are în vedere crearea de noi drepturi.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2018 - 11:45

Totul, în condițiile în care tot mai multe state din UE, alături de SUA, au anunțat că nu vor semna pactul ONU pentru migrație, scrie stiripesurse.ro.

”Președintele României, Klaus Iohannis, a aprobat miercuri, 28 noiembrie, la propunerea Guvernului României, Memorandumul cu tema ”Participarea delegației României la Conferința interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migrație sigură, ordonată și reglementată”. Prin acest Memorandum, Guvernul României a propus adoptarea unei poziții de susținere din partea României a Compactului Global pentru Migrație (CGM), în forma convenită în urma negocierilor. De asemenea, prin intermediul acestui document, a fost aprobat textul declarației naționale care va fi prezentată de către delegația României care va participa la Conferința interguvernamentală pentru adoptarea Compactului Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată, care va avea loc în perioada 10-11 decembrie a.c., la Marrakesh, Maroc”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

 

Comentarii

loading...