Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Investiția norocoasă: 20,5 lei pentru un premiu de 3,375 milioane lei

Un român norocos a dat lovitura vieții: a jucat la o agenție Loto din Tecuci și a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 14.09.2020 - 09:10

Loteria Națională a anunțat că s-a câștigat mare premiu la extragerea Loto 6 din 49 de duminică, acesta fiind al doilea premiu de categoria I obținut în acest an.

Biletul norocos a fost jucat la o agenție din orașul Tecuci, județul Galați, iar jucătorul a ales să joace două variante simple la Loto 6/49, bilet pentru care a plătit suma de 20,5 lei. 

El a reușit să ghicească toate cele 6 numere extrase și s-a ales cu un premiu în valoare de 3.375.310 lei, aproximativ 695.000 euro. Potrivit regulamentului Loteriei Naționale, deținătorul biletului aferent premiului fabulos are la dispoziție 90 zile pentru a-și revendica premiul.

Comentarii