Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inundațiile încă blochează drumuri întregi. Vezi care sunt acestea

Circulaţia rutieră rămâne închisă duminică seara pe patru sectoare de drumuri naţionale situate la limita judeţelor Covasna şi Harghita, în judeţele Neamţ şi Suceava, din cauza inundaţiilor.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.07.2018 - 19:32

Potrivit CNAIR, duminică la ora 18.00 circulaţia rutieră este închisă din cauza inundaţiilor pe DN 11B (km 22+000 – km 24+000), în localitatea Zanzien, limită judeţul Covasna –Harghita, pe DN 15 ( km 237+850 – km 238+180), în localitatea Bistricioara, judeţul Neamţ, pe DN 2H (km 4+776) Pod Milisauţi, judeţul Suceava şi pe DN 2L (km 59+900 – km 59+900), în localitatea Soveja, judeţul Neamţ.

Drumarii de la CNAIR intervin în continuare în zonele afectate.

Şoferii sunt sfătuiţi să se informeze, înainte de a pleca la drum, despre situaţia zonelor pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent şi să respecte eventualele restricţii impuse pe anumite sectoare de drum.

 
 
 

 

Comentarii

loading...