Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Intervenţie a salvamontiştilor din Bihor pentru recuperarea a doi turişti din Ungaria

Salvamontiştii din Bihor intervin, vineri seară, pentru a recupera doi turişti din Ungaria care au rămas blocaţi în zona abruptă a Săritorii Bohodei din Masivul Bihor, zona turistică Padiş.

Share

Rl online 0 comentarii

19.07.2019 - 21:51

Cei doi ar fi pornit pe un traseu nemarcat, într-o zonă în care toate traseele au fost declarate închise în 2017.

Potrivit Salvamont, vineri seara este în desfăşurare o acţiune a Serviciului Judeţean Salvamont-Salvaspeo Bihor pentru recuperarea a doi turişti din Ungaria, blocaţi în abruptul Săritorii Bohodei, Masivul Bihor, zona turistică Padiş.

Localizarea celor doi turişti este dificilă, din cauză că aceştia au abordat un traseu nemarcat, intrând într-o zonă în care toate traseele au fost declarate închise încă din toamna anului 2017.

 

Comentarii

loading...