13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVladimir Putin denunţă corupţia din companiile publice ruse

Vladimir Putin denunţă corupţia din companiile publice ruse

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a denunţat corupţia din companiile publice, mai ales legăturile între funcţionari publici şi firme offshore, informează AFP, potrivit Mediafax.

“Dintre cei 352 de administratori ai companiilor de electricitate, 162 – adică aproximativ jumătate – sunt afiliaţi la 385 de organizaţii comerciale, companii offshore”, a spus Putin.

“Dacă dorim să creăm un climat normal de investiţii în ţară, nu mai putem tolera practica schemelor offshore în domeniul infrastructurii”, a spus Putin.

“Trebuie să punem capăt privatizărilor sălbatice de la începutul anilor 1990”, în cursul cărora companii importante au fost vândute în circumstanţe dubioase unor oameni de afaceri care şi-au plasat averile în străinătate, a insistat premierul rus.

Vladimir Putin va candida în scrutinul prezidenţial din martie 2012, în pofida protestelor vehemente faţă de modul în care s-a derulat scrutinul parlamentar din 4 decembrie.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă