23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialViolenţe şi incendii la Hamburg

Violenţe şi incendii la Hamburg

Hamburg a fost zguduit de violenţe şi incendii sâmbătă noapte, după un festival, poliţia fiind nevoită să folosească tunuri cu apă pentru a dispersa adolescenţii turbulenţi, potrivit NewsIn..

Martorii oculari au spus că tineri cu feţele acoperite au avariat magazine şi au încercat să intre într-o bancă. Poliţia a arestat mai multe persoane.

Tinerii au lăsat mesaje scrise pe ziduri, care fac referire la revoltele din Londra: “Londra este peste tot”.

Violenţele – care vin după incidente similare în ultimii ani – au fost descrise ca “moderate” comparativ cu problemele din trecut. Au fost desfăşuraţi 2.000 de poliţişti.

Anul trecut, 14 persoane au fost rănite în violenţe în urma festivalului şi mai mult de 40 de persoane au fost arestate.

În ultimele nopţi şi Berlinul a fost scena unor acte violente, numeroase maşini fiind incendiate.

Revoltele şi jafurile au lovit mai multe oraşe britanice în perioada 6-10 august, peste 100 de poliţişti fiind răniţi. Totul a pornit de la moartea unui londonez suspectat de trafic de droguri, Mark Duggan.

Cele mai citite

România trece la ora de vară. În cât timp se adaptează organismul la noua schimbare

România trece la ora de vară în acest weekend, moment așteptat de milioane de români. Mai concret, în data de 31 martie (sâmbătă spre...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă