VIDEO LIVE. Situație dramatică în Chișinău. Orașul este blocat din cauza zăpezii abundente. Primarul Dorin Chirtoacă: Apel repetat către toți să rămână acasă

Schimbarea radicală de vreme a blocat orașul Chișinău din Republica Moldova. În capitala statului moldovean ninge abundent de mai bine de 24 de ore, potrivit Unimedia.md și Publika.md, iar zăpada a atins înălțimea de până la un metru în unele zone.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 21.04.2017 - 13:33

Schimbarea radicală de vreme a blocat orașul Chișinău din Republica Moldova. În capitala statului moldovean ninge abundent de mai bine de 24 de ore, potrivit Unimedia.md și Publika.md, iar zăpada a atins înălțimea de până la un metru în unele zone. 

Din cauza vântului puternic, sute de copacfi s-au prăbușit, blocând numeroase drumuri și paralizând transportul în comun. Din cauza zăpezii, troleibuzele nu pot ieși la linie, iar autobuzele nu au putut ajunge în zonele de suburbii. Primăria Chișinău a transmis un mesaj cetățenilor, sfâtuindu-i să rămână în case și să nu se expună inutil riscului de a circula prin oraș. 

"Ceea puteţi face este să acţionaţi pentru deszăpezire în preajma locuinţei şi pentru înlăturarea crengilor rupte până la primul drum public", se mai menționează în comunicatul transmis de primărie. Ninsoarea va continua pe parcursul acestei zilei şi se va opri în două jumătate, ceea ce va permite depăşirea treptată a consecinţelor acestei calamităţi naturale, a scris edilul capitalei.

Totodată primarul anunță că există riscul blocării activității oraşului pe parcursul zilei de vineri.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...