VIDEO VIRAL: Vladimir Putin a cântat la pian fragmente din melodii despre Moscova și Sankt Petersburg, în așteptarea omologului său chinez

Președintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing pentru a participa la un summit economic internațional, a petrecut timpul dinainte de întrevederea cu omologul său chinez, Xi Jinping, cântând la pian.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

16.05.2017 - 12:12

Președintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing pentru a participa la un summit economic internațional, a petrecut timpul dinainte de întrevederea cu omologul său chinez, Xi Jinping, cântând la pian, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

Sosit la reședința Diaoyutai pentru o întrevedere cu președintele Xi Jinping și alți lideri, Putin,  care și-a mai demonstrat și în alte ocazii abilitățile de pianist, a interpretat la pian fragmente ale unor cântece din epoca sovietică despre Moscova și Sankt Petersburg.

Cu excepția cântatului la pian, fostul agent KGB în vârstă de 64 de ani și-a cultivat în general o imagine macho, notează Reuters. Imaginile cu el călare pe cal în Siberia, pilotând aeronave de luptă sau coborând cu submarinul în lacul Baikal sau în Marea Neagră au făcut înconjurul lumii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...