VIDEO. Trump susținea un atac împotriva Coreei de Nord încă din 1999: Mai bine rezolvi problema acum decât să o rezolvi mai târziu

Președintele american Donald Trump afirma, într-un interviu acordat în 1999, că ar trebui lansată o acțiune militară preventivă împotriva Coreei de Nord. Imaginile au fost făcute publice de canalul american NBC.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 21:04

Președintele american Donald Trump afirma, într-un interviu acordat în 1999, că ar trebui lansată o acțiune militară preventivă împotriva Coreei de Nord. Imaginile au fost făcute publice de canalul american NBC, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

Întrebat dacă ar declanșa o lovitură împotriva Coreei de Nord, în cazul în care ar fi președinte, Donald Trump, care la acel moment era doar un om de afaceri, a răspuns:

„Mai întâi aș negocia. Aș negocia nebunește. Și m-aș asigura că am încercat să obținem cel mai bun acord posibil. N-ar fi bine să ne așezăm și chiar să negociem ceva?'', a spus Trump, în cadrul emisiunii „Meet the Press'', de pe postul NBC.


El a continuat precizând că, dacă negocierile ar eșua, ar trebui ca SUA să facă ceva să oprească Phenianul.

„Mai bine rezolvi problema acum decât să o rezolvi mai târziu. Ce spun este că trebuie să facem ceva să-i oprim. Vrem să o facem peste cinci ani, când ei vor avea focoase peste tot, fiecare din ele îndreptat spre New York City, spre Washington și spre fiecare din noi? Atunci vreți să o faceți? Sau vreți să faceți ceva acum?'', a mai spus el.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...