VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul în care va deveni oficial al 45-lea președinte al SUA. Omul de afaceri și soția sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de învestire

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi după-amiază la Washington D.C, alături de soția sa Melania, pentru a se pregăti pentru ceremonia de învestire în funcție.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 19.01.2017 - 20:39

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi după-amiază la Washington D.C, alături de soția sa Melania, pentru a se pregăti pentru ceremonia de învestire în funcție, potrivit AP. 

Joi după-amiaza, avionul al 45-lea președinte al SUA a decolat de la New York.

 

Potrivit purtătorului său de cuvânt, Sean Spicer, Donald Trump va susține, vineri, la ceremonia de învestire, un discurs „foarte personal” și care va avea o tonalitate „filosofică”, informează AFP.

„Va fi o prezentare foarte personală și sinceră a viziunii sale asupra țării (...) Va explica ce înseamnă să fii american, provocările cu care ne confruntăm. Nu va fi un program detaliat, ci mai degrabă un document filosofic, viziunea sa asupra viitorului țării, a rolului guvernului și al cetățenilor”, a explicat Sean Spicer, precizând că viitorul președinte va evoca în special problemele ce țin de infrastructură sau educație.

Conform unei tradiții îndelungate, după depunerea jurământului, Donald Trump își va susține discursul de învestitură în fața aripii de vest a Capitoliului.

Între timp, familia Barack Obama definitivează mutarea de la Casa Albă. Ceremonia pentru învestirea în funcţie a noului preşedinte al SUA, Donald Trump, este programată vineri.

Citește totul despre:

Comentarii